Vintertrænede sig til et rejsegavekort i Loop

Vintertrænede sig til et rejsegavekort i Loop

14. marts 2012 - kl. 6:33 - af

Det er en god ide at holde sig i form i de mørke og kedelige vintermåneder efter juleferien. Både for kroppens og humørets skyld. Men det kan være svært at tage sig sammen. Det var baggrunden for, at alle Loop Cirkeltræning centre udloddede et rejsegavekort på 5000 kr. pr. center til udtrækning blandt alle, der trænede i centret i løbet af januar og februar måned.

– Den sikre gevinst ved cirkeltræningens kombination af motion og styrketræning er sundhed og større personligt overskud. Men vi ved, hvor svært det kan være at komme af sted i vintermånederne. Derfor valgte vi at skubbe lidt til motivationen med en konkurrence i samarbejde med rejsebureauet Falk Lauritsen. Så kunne man bruge tiden i træningscirklen til at drømme sig ned i varmen, siger centerleder i Loop Cirkeltræning Lisa farum Kristiansen

Den heldige vinder er nu udtrukket, og det blev Torben Frydkær, der fik en ekstra gevinst ud af sin vintertræning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vintertrænede sig til et rejsegavekort i Loop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger