Italienske vine i lange baner – og nok af det

Italienske vine i lange baner – og nok af det

14. marts 2012 - kl. 0:08 - af

– I skal ha´ en oplevelsesrig aften. I skal kunne huske tilbage på en god aften, som om der blev kildet lidt ved smagsløgene. Derfor har jeg udvalgt 8 forskellige vine, fra det nordlige Italien, nærmere betegnet fra  Zeni. Jeg vil ikke påstå, det er verdens bedste vine, men det er vine, der er faldet i min smag, og som jeg synes i skal prøve.

– For at det hele skal gå op i en enhed, så har foreningsmedlemmer af Voerså Borgerforening haft travlt i køkkenet med at tilberede en let italiensk anretning.

Allan Pedersen fra vinimportfirmaet AP-Vine i Brønderslev fortalte og viste billeder og film om sine mange rejser til Zeniområdet, hvor han gennem årene har knyttet flere venskaber til lokale vinbønder, og på denne måde har bilsælgeren i Nørre Sundby gjort sin hobby til et registreret importfirma.

De omkring 50 fremmødte lagde ud med en rosévin, herefter en hvidvin, 5 rødvine og til sidst champagne. Efter de 4 første vine var der pause, og anretningen blev serveret.

I løbet af aftenen fik foredragsholderen masser af spørgsmål – især om vinens lagring og holdbarhed. Han garanterede for alle sine vine, og var der noget, som det ikke skulle være, blev det byttet.

Det var anden gang, borgerforeningen hyrede Allan Pedersen til besøg i Voerså. I den anledning overrakte han en gave til foreningen, som blev modtaget af formand Rigmor Sørensen, der bestod af tre vinflasker, som var smeltet om til et flot bordfad.

De fremmødte synes vældig godt om disse aftener, og opfordrede borgerforeningen til at komme med et nyt arrangement af lignende art på et andet tidspunkt.

Både vin og mad var der nok af i rigelige mængder.  Gæsterne mente da også, de 150 – kroner pr. person var givet godt ud.

Allan Pedersen deltog selv i serveringen og hældte rigeligt op til gæsterne.

Vi behøver vist ikke nævne, at aftenen sluttede i en opløftet og festlig stemning.

Skulle nogen være interesseret, har vinfirmaet en hjemmeside, der kan ses på www.AP-Vine.dk

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Italienske vine i lange baner – og nok af det' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger