Konen i muddergrøften – teater for de 4 – 10 årige

Konen i muddergrøften – teater for de 4 – 10 årige

12. marts 2012 - kl. 9:02 - af

”Konen i muddergrøften” – teater for de 4 – 10 årige i Manegen – Sæby Kulturhus lørdag den 24. marts kl. 10.30.

En fisk kommer sjældent alene, et ønske ej heller. Fiskerens kone – Ilselill – ønsker sig et større hus, og en støvsuger vil hun også have. Hun ønsker sig et slot med en god udsigt. Hun ønsker at være pave og måske også gud. Ilselill´s mand – Fiskeren – vil bare have ro til at fiske, så han kan få en god fiskesuppe. Han vil også gerne have ro til at tænke på Ilselill! Da fiskeren en dag fanger en talende fisk, får Ilselill et større hus. Hun får så meget plads, at hun glemmer sin mand. Hun glemmer helt, at hun ikke er alene i verden. Hun glemmer, at der er en, der elsker hende, som hun er! Og til sidst ender hun i muddergrøften, hvor hun startede!

Det er Andersens Kuffert-teater, som har fortolket det gamle eventyr af Brdr. Grimm, som mange børn og voksne kender. ”Konen i Muddergrøften” henvender sig til de 4-10 årige, og er på den måde en rigtig familieforestilling, hvor man både kan have familiens yngste samt de større børn med.

Sæby Bibliotek arrangerer forestillingen, som bliver spillet i Manegen – Sæby Kulturhus. Du kan købe eller bestille billetter fra torsdag den 15. marts på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00). Pris: kr. 10,- pr. stk.

Hvis du ønsker mere information om forestillingen, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail: metr@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konen i muddergrøften - teater for de 4 - 10 årige ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger