Brugskunst butik i Vestergade i Sæby lukker

Brugskunst butik i Vestergade i Sæby lukker

12. marts 2012 - kl. 0:05 - af

Desværre lukker endnu en forretning i Sæby. Denne gang er det Swet Home, Vestergade 16.

Søndag kunne man i vinduerne til forretningen se skiltene med ophørsudsalg – og så spørger man selvfølgelig hvorfor?

Maia Annanias, som er indehaver af forretningen, og for øvrigt kunne fejre 7 års firma fødselsdag i mandags fortæller: ”Det er personlige grunde, der gør, at jeg nu lukker. Selvfølgelig gør tiderne det ikke nemmere, men det er ikke p.g.a. økonomien, jeg har valgt at lukke. Jeg føler, at de mange timer i forretningen, og alt hvad der følger med at drive en forretning, gør at jeg ikke rigtig mere føler, at jeg har det store overblik på hjemmefronten, og det er meget vigtigt for mig. Jeg er ked af at skulle lukke, men sådan bliver det.

Der har været flere interesserede, der gerne ville overtage forretningen, men som tiderne ser ud nu, vil bankerne ikke være med til at finansiere det”.

Hvad Maia nu vil, har hun ikke fundet ud af endnu, men som boligindretter og dekoratør skulle der da være gode muligheder i at fortsætte af den vej.

2 kommentarer til “Brugskunst butik i Vestergade i Sæby lukker” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Brugskunst butik i Vestergade i Sæby lukker”

  • Det var ærgerligt…

  • Ja, det er rigtig ærgerligt. Sweet Home er en rigtig hyggelig butik med masser af spændende ting og sager. Man kan kun blive inspireret når man har været en tur gennem butikken. God vind fremover til Maia

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brugskunst butik i Vestergade i Sæby lukker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER