Sæby HKs damer sikret oprykning til 2. division

Sæby HKs damer sikret oprykning til 2. division

11. marts 2012 - kl. 20:21 - af

Efter en spændende kamp mod Skive fh, hvor Sæbys 3. divisions damer var foran til pausen med 12-10, men i løbet af 2. halvleg var bagud med 3 og 4 mål, sikrede pigerne sig oprykningen med en sejr på 24-21.

Med masser af klapsalver fra de mange tilskuere fik pigerne overrakt roser, en ny træningsdragt og en træningstrøje med teksten: ”2. division – Here we come” fra 2 af klubbens store sponsorer Spar Nord Bank og Intersport Sæby (Intersport). De fine gaver blev overrakt af direktør for Spar Nords Sæby afd. Jan Gudiksen og indehaver af Intersport Sæby Torben Weesgaard.

Der venter nu pigerne en god fest i Sæby Fritidscenter.

Holdet har stadig 3 kampe tilbage og lover ikke at hvile på laurbærerne, selvom oprykningen er sikret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HKs damer sikret oprykning til 2. division ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER