Sæby Basket står foran svær opgave på hjemmebane

Sæby Basket står foran svær opgave på hjemmebane

10. marts 2012 - kl. 0:07 - af

Der vil blive lagt op til et spændende opgør i Sæby Fritidscenter denne weekend, når Sæbys basket damer tager imod Åbyhøj fra Århus.

1. division damer lørdag den 10. marts Sæby – Åbyhøj.

Åbyhøjs hold består normalt af unge tekniske dygtige spillere, som alle ”bejler” til deres ligahold, så de vil gøre alt for at vise, at de vil kunne gøre sig i ligaen i løbet af en årrække. De to hold har spillet tætte opgør i de to første møder. Dog med Åbyhøj som vinder i begge kampe.

Sæby har været meget svingende i præstationerne her efter nytår, men håber på at kunne rejse sig efter sidste weekends nederlag til Odense. Hjemmeholdet har igen fået tilgang af Christina Legaard som grundet barsel har været ude siden sæsonstart.  Holdet stiller til kampen i stærkeste opstilling.

Med et normalt altid entusiastisk hjemmepublikum i ryggen, kan Sæbys damer gå hen og skabe en overraskelse i dette opgør.

Sæby stiller med følgende spillere:

4    Signe Brandt

5    Nina Munch

6    Nanna Jensen

7    Line Ypkendanz

8    Line Clausen

9    Isabella Larsen

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

12 Christina Legaard

13 Henriette Sørensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basket står foran svær opgave på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER