Forventet flytning blev desværre en fuser

Forventet flytning blev desværre en fuser

10. marts 2012 - kl. 13:11 - af

Tøjbutikken Trend skulle efter planen være flyttet ind i lokalerne, som tidligere husede “Pas på” og tøjbutikken “Marcus”, men det er nu aflyst.

“Det var et dejligt lyst og stort lokale med store vinduespartier, men der var nogle vilkår i kontrakten, jeg ikke kunne stå inden for, så det er lidt ærgerligt.

Nu bliver jeg her, men mangler dog lidt plads, så det vil jeg gøre noget ved snarest muligt”, fortæller Rikke Olsen, der er indehaver af Trend i Sæby.

“Vi skal til at kigge på en ombygning i løbet af foråret. Jeg har aftalt med min udlejer Steen Fabricius. at vi skal se på hvilke muligheder vi har, inden for de nuværende rammer, og mine forhåbninger er, at få åbnet så meget op i lokalet som muligt, med nye gulve, vægge og en ny indretning, og så har jeg lidt en drøm om at få flytte fordøren, så kunderne undgår de dumme trapper.
Vi har købt alt inventaret fra Madam Dunker, og det skulle vi også gerne have integreret efter vores ombygning”.

Rikke Olsen, som også er indehaver af CIFIQ i Frederikshavn, har lavet en aftale med  Diana Porsborg, som var en af de tidligere ejer af den nu lukkede Madam Duncker.  “Jeg har lidt planer om at hente Diana tilbage til Sæby igen i sommerferien som sommerassistance. Men nu må vi se om alt gå efter planen, alting kan jo nå at ændre sig”,
slutter en forhåbningsfuld Rikke Olsen.

En kommentar til “Forventet flytning blev desværre en fuser” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Forventet flytning blev desværre en fuser”

  • ville ønske at flere butikker vil tænke lidt mere på deres adgange, således at gangbesværede og kørestolsbrugere har mulighed for at komme ind i butikkerne, og problemet er ikke kun trapper men også bredden indgangsdøre og hvorledes de lukkes op

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forventet flytning blev desværre en fuser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER