To æresmedlemmer udnævnt på generalforsamling

To æresmedlemmer udnævnt på generalforsamling

9. marts 2012 - kl. 0:52 - af

Det var helt tydeligt, det kom bag på de to medlemmer af Østvendsyssel Frimærke og Møntklub, da næstformand og sekretær i klubben, Ole Peter Sørensen, udnævnte klubbens formand, Jørgen Østerled Andersen, og den mangeårige bilagskontrollant, Sven Wacher, til æresmedlemmer.

Om disse to æresmedlemmer havde Ole Peter Sørensen disse ord og lykønskede med diplomer og sølvasietter med inskriptioner.

– Svend  Wacher har været medlem af klubben siden starten i 1981. Han er mødt op hver eneste mødeaften, og er altid den første, der ankommer.

I starten da klubben ikke havde så mange midler at gøre godt med, sponserede Svend kaffen til alle. I de seneste 10 år, har han stået for al post til medlemmerne, og det vil sige omkring 8.000 breve.

Ham skylder klubben en stor tak.

– Jørgen Østerled Andersen kom med i klubben 1983 og i bestyrelsen 1986, og han har siddet som formand lige siden.

Jørgen er et stort unikum. Det er ham, der er, den store motor, ved den årlige byttedag og messe på Hjallerup skole. Det er ham, vi andre spørger – det er ham, vi andre går til, når der skal tages beslutninger. Selv ude i byen og rundt omkring i det meste af Jylland, ved frimærke- og møntsamlere, hvem Jørgen fra Dronninglund er.

Jørgen gør alt for klubben. Selv ture til både Norge, Sverige og Finland tager han gerne, for at købe ind til de rigtige priser, så vi samlere kan få fat på, og få hvad vi ønsker at byde på i klubben.

Det er ingen tvivl om, han vil gå over historien blandt samlere på et eller andet tidspunkt.

Ham skylder klubben også en stor tak.

– Med disse ord vil jeg udnævne Svend Wacher og Jørgen Østerled Andersen til æresmedlemmer af Dronninglund Frimærke- og Møntklub, sluttede næstformanden.

Klubben havde andet end udnævnelse af æresmedlemmer på programmet onsdag 7. marts med 49 fremmødte medlemmer – nemlig årets generalforsamling og et formidlingssalg.

Egil Larsen blev valgt som dirigent, og i sin beretning fortalte Jørgen Ø. Andersen, at klubben har 72 medlemmer, hvilket er en nedgang på 2 i forhold til sidste år. På både Hjallerup skole og Sognegården i Dronninglund, har der været afholdt mødeaftener med bytte og formidlingssalg.

Den årlige byttedag og samlermesse på Hjallerup skole var rigtig godt besøgt, og kom endda ud med et lille overskud.

Klubben havde været repræsenteret ved Seniormessen i Brønderslev, hvor der blev vist frimærker, mønter, sedler og postkort.

Formanden overrakte Erik Præsius en erkendtlighed, for det store stykke frivillige arbejde, han gjorde for klubben.

Til slut takkede formanden bestyrelsen og medlemmerne for godt samarbejde samt Dronninglund Sparekasse, der er storsponsor for klubben, for trykning af diverse medlems- og salgslister samt en hel masse andre ting.

Alle valg var genvalg på nær et enkelt. Bilagskontrollant Bent Pedersen måtte melde fra på grund af sygdom. I hans sted valgtes Kaj Secher.

Årets resultat blev et overskud på kr. 1.171 -. Af likvide midler har klubben kr. 53.823 -. Disse penge er oparbejdet ved sparsommelighed gennem en årrække for at kunne købe en eventuel samling ved lejlighed, som så skal realiseres ved et formidlingssalg til glæde for medlemmerne.

Inden sommertiden sætter ind, har klubben en enkelt mødeaften tilbage. Den finder sted på Sognegården i Dronninglund med formidlingssalg. Der lægges ud 19.00.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To æresmedlemmer udnævnt på generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger