Stidsholtpiger er Nordjydske Mestre i håndbold

Stidsholtpiger er Nordjydske Mestre i håndbold

9. marts 2012 - kl. 0:27 - af

Den første onsdag i marts er Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole hvert år vært ved de nordjyske mesterskaber i håndbold for efterskoler. I år deltog 40 hold fra 13 skoler. Der blev spillet 66 kampe i 4 rækker i 5 haller i Sæby, Dybvad, Hørby og på Stidsholt.
I Pige A rækken var holdet fra arrangørskolen Stidsholt aldeles suveræne og vandt alle kampe. Finalesejren blev på 26-19 over Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Drenge A rækken blev vundet af Skyum Idrætsefterskole med en sejr på 16-8 over Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Også her klarede Stidsholt sig fint. Drengeholdet måtte se sig slået med 18-17 af de senere vindere fra Skyum. Stidsholts pigehold i B-rækken vandt de 4 indledende kampe, men tabte desværre i semifinalen til Onsild Idrætsefterskole. Det var i år 24. gang NM i håndbold for efterskoler fandt sted, og efter lige så mange henvendelser lykkedes det denne gang at få TV-Nord til at bringe et indslag fra håndboldstævnet. Dette kan ses på Stidsholts hjemmeside  www.stidsholt.dk.

Samtidig med håndboldturneringen deltog Stidsholts fodbolddrenge i finalestævne om Danmarksmesterskabet i indefodbold for efterskole i Hedensted. Her nåede Stidsholt til kvartfinalen, hvor de tabte til holdet fra BGI- akademiet med 4-3. På mandag d. 12. marts deltager samtlige 35 fodbolddrenge i Vendsysselmesterskaberne i indefodbold på Ingstrup Efterskole.

Den 3. november sidste år fyldte Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole 80 år. 80 års fødselsdagen bliver fejret med forskellige arrangementer henover skoleåret 2011/2012. Søndag d. 18. marts kl. 13-17 åbner skolen igen dørene for interesserede med et flot program. Bl.a. bliver der mulighed for at opleve Peter Broberg – Europamester i karate, Morten Bjergen – Team-Danmark træner besøger skolen sammen med en supergod kinesisk badmintonspiller Wang, og også FC Midtjyllands håndboldtræner Helle Thomsen og Tanja Logvin kommer på skolen med nogle af FC Midtjyllands bedste håndboldpiger. Desuden bliver der mulighed for at prøve nogle af skolens valgfag zumba, bolchefremstilling, glaskunst, syning, fællessang og styrketræning, der bliver foredrag i ledelse og coaching af unge og meget andet. Endelig serverer Stidsholts kendte køkken kagemand, kaffe og meget andet. Alle interesserede er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholtpiger er Nordjydske Mestre i håndbold ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger