Wulan – Vendsyssels største lan til dato!

Wulan – Vendsyssels største lan til dato!

8. marts 2012 - kl. 11:11 - af

– Jeg tager ikke munden for fuld, når jeg påstår, det er Vendsyssels største lan. Jeg har undersøgt det, og vi er størst, siger René Lindberg fra Voerså, når computerfolk fra det meste af Jylland, samt et par enkelte tilmeldinger fra Sjælland mødes i Voersåhallen i påsken, til diverse former for konkurrencer og spil samt nogle alternative aktiviteter, der skal foregå udendørs.

Wulan 3,0 finder sted i perioden onsdag 4. april 19.00 til fredag 6. april 11.00.

I alt er der plads til 160 personer med udstyr, og inden det rigtig er sluppet ud i æteren, at der igen er Wulan, er de første 30 tilmeldinger kommet. Det rygtes hurtigt på nettet, facebook og andre medier, som de unge benytter sig af.

I år vil der blive konkurreret i:

Counter-Strike 1,6

Call of Duty: Modern Warfare 3

League og Legends

Counter-Source

FIFA 12

Cocio og Cola Crashing

Wulan er for alle, men det er sandsynligvis unge mellem 10 og 35 år, der tilmelder sig. Heraf forventes de 90 % at være af hankøn.

Selv om det er ungdommen, der mødes, siger det sig selv, man ikke kan holde ud og sidde ved en pc-er under hele perioden. For ikke at få firkantede øjne, er de undendørs aktiviteter et godt afbræk for at få tankerne et andet sted hen. I år bliver der også mulighed for at afreagere på modstanderne ved at slå løs på dem i form af sumobrydning. Her er duellanterne iført store beskyttende dragter.

Deltagelsen koster kr. 175 –, og heri er iberegnet en sandwich torsdag middag. Tilmelding skal ske på hjemmesiden www.wulan.dk der er udført af Rasmus Gadensgård.

Blandt de første 60 tilmeldinger trækkes der lod om en kontant pengepræmie.

I selve konkurrencerne, er der også kontanter at vinde sammen med diverse former for gameudstyr.

I påsken er det tredje gang René Lindberg og Frederik Stidsborg afvikler Wulan i Voersåhallen. Fra de to foregående arrangementer, er der et overskud, og det er disse penge, der nu satses.

Tekst og fotos Cille Strøm

En kommentar til “Wulan – Vendsyssels største lan til dato!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Wulan – Vendsyssels største lan til dato!”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wulan – Vendsyssels største lan til dato!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER