Debatindlæg: Poul Rode går over stregen

Debatindlæg: Poul Rode går over stregen

5. marts 2012 - kl. 9:30 - af

Netop hjemkommet fra et par dage i Hovedstaden skal aviserne læses for at få tjek på om der nu er sket noget nyt siden sidst. Det lokale stof drager og fredagens avis er fyldt med omtale fra byrådsmødet i Frederikshavn onsdag.

Allerede på forsiden af lokaldelen er den store overskrift ” SF håner udspil fra S”.  På side 9 er overskriften ”SF skyder hal-projekt ned”  og i artiklen kan man læse, at SF´s gruppeformand Poul Rode Andersen kalder Socialdemokraternes forslag for ”et populistisk mediestunt”.  Herudover er Poul Rode Andersen citeret for, at bruge ord som useriøst, at Socialdemokratiets forslag er duer på taget og  finansieringsløst.

Det var hårde ord i marts fremført under byrådets spørgetid, hvor der ikke er mulighed for at tage til genmæle.

Som anført er det Poul Rode Andersen SF´s gruppeformand som er bannerfører for de hårde ord. Den samme Poul Rode Andersen har i flere perioder siddet på udvalgsformandsposter i Frederikshavn byråd tildelt ham i forbindelse med konstitueringen af Socialdemokratiet .

Samme Poul Rode Andersen har i perioder, hvor han har været udvalgsformand, flere gange ikke villet stemme for de budgetforslag, han efterfølgende som formand for udvalget har skullet administrere.

Jeg tænker, at Poul Rode Andersen på den baggrund må være selvskrev en til at få prædikatet useriøs og populistisk.

Der er ingen tvivl om at konstitueringen sidste gang har givet skår i samarbejdet mellem S og SF lokalt, men sådant skal det vel ikke være i al fremtid.

Jeg synes, at SF´s gruppeformand Poul Rode Andersen går over stregen i sin retorik, og jeg er ikke sikker på, at han har total opbakning i sin byrådsgruppe til den hårde linie overfor Socialdemokratiet.  Når jeg taler med andre af SF´s byrådsmedlemmer er det helt andre forsonende og samarbejdende ord som lyder.

Per Hjortnæs Pedersen
Bestyrelsesmedlem Socialdemokratiet
I Sæby og Opland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Poul Rode går over stregen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER