Svar på indlæg vedrørende tømning af septitanke

Svar på indlæg vedrørende tømning af septitanke

4. marts 2012 - kl. 10:52 - af

SaebyAvis har modtaget dette indlæg, fra Bestyrelsesformand Brian Pedersen, Frederikshavn Forsyning.

Bestyrelsen for Frederikshavn Forsyning Spildevand vedtog på mødet 28/2-2012 de nye rammer for den kommende tømningsordning, der skal træde i kraft fra 1. januar 2013.

Den nye ordning vil give kunderne større valgfrihed mellem tømningstype og entreprenør. Samtidig vil Forsyningens service overfor tømningskunderne blive forbedret. Blandt andet ved mulighed for varsling for forestående tømning og mulighed for at følge med i sine tømninger ved hjælp af Forsyningens hjemmeside.

Den nuværende ordning, som er baseret på KSA tømning med Stæten A/S som entreprenør fortsætter indtil årsskiftet. Kunder, der ikke finder denne løsning hensigtsmæssig, kan dog allerede nu ved henvendelse til Forsyningen, få aftalt tømning af anden type eller ved anden entreprenør mod betaling.
Se mere herom snarest påwww.forsyningen.dk. under tømningsordning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svar på indlæg vedrørende tømning af septitanke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER