Overvældende tilslutning til kundeaften hos Kop & Kande

Overvældende tilslutning til kundeaften hos Kop & Kande

2. marts 2012 - kl. 10:15 - af

Torsdag aften var der mere liv i Vestergade i Sæby end normalt. Lene, indehaver af Kop & Kande i Sæby, havde inviteret til inspirationaften og tyvstart på de kommende fødselsdagstilbud for medlemmerne af den lokale kundeklub.
Hele 134 kunder valgte at takke ja til dette tilbud, hvilket er noget mere end det normale, når der inviteres til den slags arrangement.
Hele årsagen til den ekstra åbning ligger i, at Lene i disse dage kan fejre 10 års fødselsdag på adressen i Vestergade.

For få år siden så det godt nok anderledes ud, for som nogen sikkert husker, var Kop & Kande kæden så godt som solgt, og Lene skulle igang med at finde nye udfordringer. Så galt gik det heldigvis ikke, og Lene kan derfor med en 16 siders husstandsomdelt tilbudsavis markere den runde dag for hendes virke i Sæby.

Doggybag til alle fremmødte og fede præmier
Ikke nok med at hele butikken var fyldt med masser af ekstra gode tilbud, der var også en lille pose til alle de tilmeldte. ”Vi havde udlovet doggybags til de første 100 tilmeldte, men vi synes ikke de andre skulle gå tomhændet hjem, så alle fik en pose”, fortæller en glade indehaver til SaebyAvis.dk. Poserne indeholdte flotte gaver til en samlet værdi af mere end 300 kr. Så selvom lillemor var på aftenindkøb, var der mulighed for at lade det smitte af på manden derhjemme, da posen bl.a. indeholdt en flot kortholder i stål, dermed skulle husfreden på den konto være sikret.

Udover poserne, blev der aftenen igennem udtrukket masser af flotte præmier, så da dørene hos Kop & Kande blev lukket kl. 21, var der uddelt gevinster, til medlemmerne af kundeklubben, for en samlet værdi af 67.500 kr.

Fødselsdagsavisens mange spændende tilbud
Den husstandsomdelte avis, som bugner af tilbud, gælder fra på søndag og er også ensbetydende med ekstra åbent. Derfor kan der på søndag handles hos Kop & Kande fra kl. 11-15.

Se avisen og de mange gode tilbud her

Har disse mange spændende ting vakt din interesse, opfordre Lene fra Kop & Kande alle interesserede til at melde sig ind i kundeklubben, enten via butikken eller via nedenstående link til Facebook.

Tilmeld dig her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overvældende tilslutning til kundeaften hos Kop & Kande ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER