Skal der billetter til Dybvad Open Air i dit påskeæg?

Skal der billetter til Dybvad Open Air i dit påskeæg?

1. marts 2012 - kl. 0:45 - af

I år har arrangørerne bag koncerten i Søparken valgt at skyde billetsalget igang lidt tidligere end de andre år. Det giver derfor mulighed for at købe billet allerede inden påske, ja faktisk allerede nu, således man er klar til årets fest 2012, lørdag den 4. august kl. 11.45 til kl. 01.00 i Søparken, Dybvad.

Du kan købe din billet i Nordjyske Bank Dybvad, Spar Nord Bank Sæby og Østervrå, Dybvad Døgnkiosk eller på www.festivalbilletter.dk – Bemærk! de første 500 billetter er til specialpris, så er du hurtig er der penge at spare.

Årets program ser således ud:
Dodo and the Dodos – Poul Krebs – Sweethearts – Supersparks – Zididada – Stig Rossen og Vennerne.

Se yderligere information på www.dybvadopenair.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal der billetter til Dybvad Open Air i dit påskeæg? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER