Så udsætter Post Danmark igen datoen

Så udsætter Post Danmark igen datoen

29. februar 2012 - kl. 0:42 - af

Hører du til dem, der endnu ikke har fået flyttet eller rettet på din postkasse, er fristen for at få den sat rigtigt op nu udskudt endnu en gang, skriver P4Nord.

Danskerne er ivrige for at få deres post, og derfor bliver fristen for at få postkassen sat rigtigt op nu udskudt endnu en uge, siger Eva Malene Hartmann, chef i Post Danmark Privatkunder.

800.000 danske husstande skulle have en ny postkasse sat op, da loven blev ændret. 80 procent havde pr 1. januar, da loven trådte i kraft, sat postkassen op korrekt, men tilbage var omkring 174.000, der risikerede at få stoppet posten.

Rigtig mange har fået justeret postkassen, men der er stadig omkring 100.000 tilbage, som skal have foretaget smårettelser eller helt have flyttet postkassen, så nu får disse husstande endnu en uge, til at få udbedret skaden.

”Vi sender konsulenter ud for at se på postkasserne, og de kan så smide en seddel i postkassen om de rettelser, der evt. skal foretages. Man har så en uge til at rette fejlen, hvis man forsat vil have post”, siger Eva Malene Hartmann.

Hvis man har flyttet sin postkasse, skal man i første i omgang ikke foretage sig noget. Det skal man kun, hvis man får et brev for Post Danmark.

Eva Malene Hartmann regner med, at det kommer til at tage omkring fire uger, før Post Danmark er færdig med at se på postkasserne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så udsætter Post Danmark igen datoen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER