Folkedansere fra Vendsyssel til Fanø dansedag

Folkedansere fra Vendsyssel til Fanø dansedag

28. februar 2012 - kl. 11:26 - af

Danseudvalget i Region Nordjylland havde arrangeret en Fanø dansedag i Aalborg den 25. februar med Jæ` Sweevers, to spillemænd fra Fanø, som var fantastiske på både violin og harmonika, de kunne spille ca. 100 forskellige Fanø melodier og samtidig hjalp de af og til med at instruere i dansen, når Kis, ligeledes fra Fanø, havde brug for en dansepartner til at vise trin, fatning og holdning. Kis forklarede alt på en stille og rolig måde, hun var meget dygtig til at lære alle deltagerne dansene.

Til kurset var mødt 68 deltagere, som alle havde en udbytterig eftermiddag.

Efter en spisepause var Fanø folkene igen klar til at spille og lede dansen til kl. 23.30.

De fleste af kursisterne deltog også om aftenen, hvor der desuden var mulighed for andre folkedansere at deltage. Der var stor danselyst, godt humør og alle tog hjem med en ople­velse rigere, fortæller Kirsten Svendsen og Vita Ugilt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkedansere fra Vendsyssel til Fanø dansedag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER