26 medaljer til Sæby Atletik ved landsmesterskaber

26 medaljer til Sæby Atletik ved landsmesterskaber

27. februar 2012 - kl. 9:03 - af

Mange af de 19 atleter fra SIK 80 kom helt til tops ved dette års landsmesterskab i atletik. Mesterskaberne blev afholdt i weekenden i Marselisborghallen i Århus. Sæby Fritidscenters trægulve blev udskiftet med kunststof og pigskoene fra Sæby satte deres små hurtige aftryk deri. Det var en sand fornøjelse at følge de unges engagement. Konkurrencegenet kom helt til udtryk i deres koncentration og præstationer. De unge udvikler sig hele tiden, og der var også stor tilfredshed blandt trænerne.  Mange af præstationerne blev flittigt kommenteret, men at Sebastian Nørgård gjorde rent bord i sin klasse med 4 guldmedaljer var helt i top.

Se hele den samlede medaljehøst her: LM_Inde_Marselisborghallen,_25.02.12[1]

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '26 medaljer til Sæby Atletik ved landsmesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER