Udklædte børn til fastelavnsfest i legestuen

Udklædte børn til fastelavnsfest i legestuen

26. februar 2012 - kl. 0:47 - af

Torsdag den 23. februar holdt de kommunale dagplejere, gruppe syd 1, fastelavnsfest i legestuen på Jernbane Allé.
“Vi havde heldagslegestue og børnene mødte op udklædte, faktisk var samtlige børn klædt ud, da de kom, selv de helt små så det var et festligt syn.

Vi startede med morgenmad til de der ikke havde spist endnu, og ved ni-tiden var det så tid til fastelavnsboller, man skal jo have noget at styrke sig på inden tøndeslagningen. Tønden var af pap for det er jo nogle små venner, vi har med at gøre. Langt de fleste kunne lokkes til at prøve at slå, og flere syntes, det var rigtig sjovt og hamrede godt til tønden. Da tønden gik itu, faldt indholdet som bestod af rosiner og ostehapser ud. Stor var forbavselsen over at der var noget indeni tønden. Alle stod lidt betuttede og kiggede, indtil de fik af vide, at de gerne måtte samle det op og spise det. (Al begyndelse er svær) det sker vist ikke i børnehaverne.

Så blev der sunget fastelavnssange og leget indtil det var tid til frokost. Fastelavnsmenuen bestod af pizzasnegle, pastasalat, lune frikadeller, lun leverpostej og rugbrød, samt diverse grøntsagsstænger med dip. Efter sådan en omgang var det tid til middagslur.

Det var en rigtig sjov og god dag, og bestemt ikke sidste gang vi prøve at have tøndeslagning til fastelavn. Selvfølgelig er de små, men med lidt vejledning og hjælp fik de en rigtig god oplevelse af det”, fortæller gruppe syd 1, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udklædte børn til fastelavnsfest i legestuen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER