Lempning af reglerne for tømning af septitanke

Lempning af reglerne for tømning af septitanke

26. februar 2012 - kl. 2:11 - af

En læser har skrevet til saebyavis.dk at det undre ham, at kommunen ikke har gjort opmærksom på, at der nu igen er mulighed for selv at vælge, hvilken entreprenør/maskinstation der skal tømme ens septitank. Det blev på et tidspunkt påtvunget alle, at tanken skulle tømmes af Stæten, men dette regulativ har kommunen åbenbart ændret uden at give beskeden videre til de implicerede.

“Det kunne måske at være en god ide at gøre opmærksom på en regelændring, der gør det muligt at skifte tilbage til den entreprenør/maskinstation man brugte, før vi alle blev tvungen til at bruge Stæten. Der var jo en del ”støj”, da vi skulle bruge Stæten, så jeg synes egentlig, det er mærkeligt, at der ikke er kommet noget fra kommunen, om at det igen er muligt selv at bestemme”, slutter læseren.

SaebyAvis.dk har kontakte Frederikshavn Forsyning A/S for at få en forklaring på tingene. Her oplyser ingeniør Helge Lundgaard at 2012 er et overgangsår, og at der fra 2013 vil være nye og mere lempelige regler for tømning af septitanke. Han oplyser endvidere at Forsyningens bestyrelsesformand Brian Pedersen har lovet at komme med en mere uddybende forklaring på problemet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lempning af reglerne for tømning af septitanke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger