Lokale til Teaterkoncert i Frederiks Bøfhus

Lokale til Teaterkoncert i Frederiks Bøfhus

25. februar 2012 - kl. 10:35 - af

Anders Blichfeldt var på besøg i Frederikshavn Teaterforening!

En musikalsk rejse gennem et spændende liv, et liv på godt og ondt, men mest af alt et liv med oplevelser der gør livet værd at leve.

Det publikum der havde valgt at være med på denne rejse sad i en total udsolgt sal på Frederiks Bøfhus og sugede toner, ord, lyd og billeder til sig. Det var som at få læst en eventyrbog om alt det man kan opleve når man flyver på musikkens vinger.

Anders Blichfeldt er humoristisk, alvorlig, charmerende og utrolig følsom når han fortæller og spiller sig igennem sit liv. Man følger ydmygt med og er faktisk taknemmelig over at være inviteret ind i en rimeligt privat sfære – hvor der åbnes en flig af det liv Anders lever til daglig.

Tak Anders fordi vi fik lov, vi glæder os allerede til mere.

Publikum var helt med på, at vi fra Frederikshavn Teaterforening gentager denne oplevelse, så derfor Anders – gør dig klar til at komme nordpå igen – vi ringer lige pludselig, udtaler næstformand Lilly Pedersen.

Teaterkoncerten på Frederiks Bøfhus var et forsøg for at finde ud af, om publikum kunne tænke sig den slags oplevelser sammen med os i Frederikshavn Teaterforening, udtaler bestyrelsesmedlem Søren Kjellberg, og det må vi sige, det var en succes, så vi glæder os til mere samarbejde med Frederiks Bøfhus og vi håber at publikum fortsat vil støtte op om det arbejde vi gør for at skabe kultur i en bred vifte til alle kommunens borgere og alle kommunens gæster.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale til Teaterkoncert i Frederiks Bøfhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER