Fladskærms TV fjernet ved to indbrud i lokalområdet

Fladskærms TV fjernet ved to indbrud i lokalområdet

24. februar 2012 - kl. 15:29 - af

Der har i løbet af ugen været indbrud i en villa på Duevej i Dybvad. Hvordan man er kommet ind i huset er uvist, men der fjernet et fladskærms TV.

På Stygge Krumpensvej i Sæby, har der ligeledes været indbrud i løbet af ugen. En rude er knust og en Acer bærbar PC, et Philips fladskærms TV, en Blue ray afspiller og smykker, er hvad man har taget med sig.

En rutinemæssig standsning af en 24-årig mand i Dybvad kl. 2.30 natten til fredag, førte til anholdelse, da der var begrundet mistanke om spirituskørsel. Manden havde ingen kørekort. Det var mistet ved en tidligere spiritusdom.

En kommentar til “Fladskærms TV fjernet ved to indbrud i lokalområdet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fladskærms TV fjernet ved to indbrud i lokalområdet”

  • Grethe K. Albertsen

    Nu ser jeg igen at der har været indbrud i villaer, der må da for pokker være noget vi selv kan gøre. Jeg mener, man kunne måske lægge mere mærke til fremmede biler i kvarteret,tyvekosterne bliver da kørt der fra. en anden ting er, hvis det er mulig så sæt lidt op foran de vinduer der er lidt uset fra gaden, så de er lidt svære at komme til.Tyvene har jo travlt så de har måske ikke tid til at flytte det. En anden mulighed kan være, lad radion spille,en seddel, vi er i haven,vasketøj på snoren,et par sko eller træsko på trappen i dagtimerne,tyvene kommer jo også ved højlys dag.

    Det er bare noget jeg har tænkt over man kunne gøre. Til sidst, lad lidt lys brænde i stuen om aftenen,hvis du skal en smut i byen…..,Det var bare lidt jeg har tænkt på, måske kan i bruge noget af det. Håber vi får stoppet det.
    Grethe K Albertsen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fladskærms TV fjernet ved to indbrud i lokalområdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER