Folkekirkens Nødhjælp’s Landsindsamling 2012

Folkekirkens Nødhjælp’s Landsindsamling 2012

23. februar 2012 - kl. 5:39 - af

Også i år indsamles der i Sæby og Volstrup sogne. I år er det søndag d. 4. marts. Temaet er ”Slut sult”, og formålet med kampagnen er at sætte fokus på bekæmpelse af sult. Mere end 1 milliard mennesker verden over lever et liv med sult, og hvad deraf følger af invaliderende sygdomme.

Vil du være med til at støtte op om denne kernesag for Folkekirkens Nødhjælp, kan det gøres på 2 måder. Enten at melde dig som indsamler, hvilket kan ske til Sæby Kirkekontor på tlf. 9846 3937 eller ved at gå ind på www.slutsult.dk. Har du ikke mulighed for at være indsamler, opfordres du til at tage vel imod indsamlerne, når de ringer på døren. Er du ikke hjemme, kan du støtte indsamlingen på www.noedhjaelp.dk.

Selve indsamlingen starter fra Mariehuset kl. 10:30, men forud for indsamlingen er der gudstjeneste i Sæby Kirke kl. 9:00. For at dække begge sogne, skal der bruges 50 indsamlere, hvorfor der skal lyde en kraftig opfordring til at du melder dig som indsamler. Efter indsamlingen, er menighedsrådet vært ved en portion varm suppe, oplyser indsamlingsleder Lars-Henrik Hyttel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkekirkens Nødhjælp’s Landsindsamling 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger