Stygge Krumpen besøger i øjeblikket Sæby Bibliotek

Stygge Krumpen besøger i øjeblikket Sæby Bibliotek

22. februar 2012 - kl. 0:16 - af

Var du og dine børn også helt vilde med TV2s julekalender ”Ludvig og Julemanden”? Så er der fra vinterferien og frem til den 24. marts, mulighed for at få en helt særlig oplevelse på Sæby Bibliotek.

Biblioteket har nemlig fået lov at låne de originale kostumer fra julekalenderen. Nærmere bestemt er der tale om dragterne tilhørende ”Den indemurede pige”, ”Maximillian” og ”Stygge Krumpen”, båret af Julie Zangenberg, Andreas Jessen og Andreas Bo.

Dragterne er utroligt flotte, og nemme at genkende fra julekalenderen, og hvis man undrer sig over at to af dragterne er ”mintgrønne”, så er der er naturlig forklaring.  Dragterne såvel som skuespillerne er blevet påført en spray, som har givet effekten af spøgelser på fjernsynet. Stygge Krumpens dragt er desuden en direkte kopi af det billede som man kan se på hans mindesten ved Mariager Klosterkirke.

Kostumerne er designet af Kirsten Flyvholm i samarbejde med Voergaard Levende Historie. Ginerne til at bære de flotte dragter er venligst udlånt af Kalhøj i Sæby.

På biblioteket kan du også få brochuren ”På tur med Stygge Krumpen”, hvori man kan få inspiration til at følge i Stygge Krumpens fodspor rundt i Nordjylland. På hjemmesiden www.krumpen.dk er der mulighed for at læse mere om diverse ”Stygge Krumpen” arrangementer i hele Nordjylland.

Vi er meget stolte over at have fået lov at låne disse originale kostumer, og vi håber at mange børn og voksne vil lægge vejen forbi biblioteket for at opleve dem på tæt hold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stygge Krumpen besøger i øjeblikket Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER