Trommetalent fra Sæby i landsfinale – støt ham på nettet!

Trommetalent fra Sæby i landsfinale – støt ham på nettet!

21. februar 2012 - kl. 0:47 - af

15-årige Bertil Bille fra Sæby er blevet udtaget til finalen i en landsdækkende konkurrence for unge trommeslagere. Vinderen bliver fundet ved afstemning på nettet, hvor det er også er muligt at se det lokale talents bidrag.

Det er pladeselskabet Copenhagen Records net-musikkanal “Copenhagen Beta“, der arrangerer dysten for trommeslagere under 18 år. De fem finalister er udpeget af den kendte rockgruppe Carpark Norths trommeslager Morten Thorhauge, som har lagt vægt på deltagernes tekniske dygtighed og personlige stil.

Sin unge alder til trods er det ikke uvant for Bertil Bille at deltage i større konkurrencer på sit instrument. Allerede som 14-årig vandt han juniorernes danmarksmesterskab på elektroniske trommer (Roland V-Drums Contest 2010).

Bertil begyndte at spille allerede som seksårig. Evnerne er siden blevet udviklet i Sæby og Frederikshavn Musikskole, hvor han har nydt godt af det særlige talentklasse-tilbud og af målrettet soloundervisning fra den professionelle trommeslager Henrik Engvist.

Undervisningen bliver suppleret af utallige øvetimer derhjemme og af flittig deltagelse i det nordjyske live-musikliv. Bertil Bille spiller blandt andet med Sæby Big Band, Sæbygarden, talentorkestret Dream Team og disco- og funkorkestret Lady, som netop har kvalificeret sig til semifinalen i årets nordjyske Band Battle på Skråen i Aalborg.

Vinderen af trommeslager-konkurrencen sikrer sig et trommesæt til en værdi af 30.000 kroner samt en times undervisning af Carpark Norths trommeslager. Deltag i afstemningen og se Bertil Billes trommesolo på http://kortlink.dk/ak7c.

En kommentar til “Trommetalent fra Sæby i landsfinale – støt ham på nettet!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Trommetalent fra Sæby i landsfinale – støt ham på nettet!”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trommetalent fra Sæby i landsfinale - støt ham på nettet!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger