Så er der igen friske fisk på Havnen i Sæby

Så er der igen friske fisk på Havnen i Sæby

21. februar 2012 - kl. 16:44 - af

”Det er helt vildt overvældende, med alle de mennesker der allerede har besøgt os”, fortæller Helene fra Klostergydens Fisk og fortsætter: ”Vi havde nok regnet med en lidt stille start oven på vores vinterlukket, men kunderne ville det anderledes, og det er vi naturligvis taknemmelige og glade for”, fortæller en glad Helene, der forlader os for at servicere endnu en kunde, der har opdaget at den lokale fiskehandel med alt i spændende fisk igen er åbent.

Der findes alle former for fisk i butikken og er man til sushi, er det også at finde i køleren, ligesom frokost retter og fiskedeller er et most i en sådan butik.

Allerede på nuværende tidspunkt har mange henvendt sig med arrangementer og temaer, hvor der skal frisk fisk til, og Klostergyden Fisk kører gerne ud eller kommer og fortæller om de mange spændende fisk, der findes i havet omkring Sæby – ellers er man altid velkommen på Havnen, til en god snak om fisk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der igen friske fisk på Havnen i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER