Vær med i årets Sæby Guide og på den nye App

Vær med i årets Sæby Guide og på den nye App

19. februar 2012 - kl. 0:29 - af

Der er nu fuld gang i produktionen af årets Sæby Guide – men man kan stadig lige nå at komme med og gøre brug af det utroligt gode tilbud, hvis man er hurtig.
Det gode tilbud betyder, at man kan komme gratis med på den nye Sæby App til både mobil, Iphone og Android. “Vi vil gerne levere turistinformation til vores gæster på både på Internet, mobiltelefon, på print i form af årets guide og på interaktive info-tavler, som kommer op i byen til sommer. Alt man skal gøre, er at henvende sig på Sæby Turistbureau og få en snak om de mange muligheder, for at få synliggjort sin virksomhed på de forskellige medier”, fortæller Turistchef Inger Grund Petersen.
“Vi giver i år også vores mange håndværkere mulighed for at synliggøre deres virksomhed overfor især de mange feriehusgæster og husejere, der har brug for at få fat i en tømrer, en låsesmed eller en VVS-mand i en fart, når der er brug for det, eller når feriehuset skal have en større renovering. Sæby Guiden husstandsomdeles, og det gælder også områdets feriehuse, ligesom guiden uddeles overalt på danske turistbureauer, trafikcentre og færgerne til Norge og Sverige”.

Vil du også vær med, så kontakt Sæby Turistbureau i Krystalgade hurtigst muligt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vær med i årets Sæby Guide og på den nye App' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER