Veloverstået generalforsamling hos æblehavens venner

Veloverstået generalforsamling hos æblehavens venner

18. februar 2012 - kl. 17:42 - af

Foreningen Nellemanns Haves Venners årlige generalforsamling blev afholdt d. 16. februar 2012, i Manegen, Rådhuspladsen 3 i Sæby.

Af bestyrelsens beretning fremgik det, at til trods for et nedsat tilskud fra Kommunen, har det været muligt fortsat at gennemføre nødvendige opgaver og forbedringer, til glæde for det stærkt stigende antal gæster, som besøger haven.

Dette skyldes ikke mindst foreningens medlemmer som støtter op om havens bevarelse, men også støtte fra Spar Nord Fonden, Bouet Skilte, Odd Fellow Loge nr. 64 Julius Meyer og Roblon Fonden, hvor foreningen for nylig har modtaget tilskud til færdiggørelse af genplantning af paradisæbletræer.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand: Birthe Andersen

Næstformand: Jan Hermansson

Sekretær: Tove Kufa

Kasserer: Benny Sørensen

Hans Jørgen Nygård

Suppleanter er Ninna Olsen og Poul Andersen

Revisor: Arne Løvendahl

Revisor: Anker Juel Pedersen

Revisorsuppleant: Poul Nielsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået generalforsamling hos æblehavens venner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER