Tønderne faldt trods et kattens vejr

Tønderne faldt trods et kattens vejr

18. februar 2012 - kl. 14:02 - af

Vejrguderne var ikke helt med, da der til middag blev slået katten af tønden på Sæby Torv. Regn fra morgenstunden fik lidt opgivende miner frem på arrangørerne, men heldigvis blev det bedre op af formiddagen, og tønderne kunne derfor bulre som vanligt klokken 11.
Der var ikke helt så mange fremmødte som normalt, men dem, der trodsede gråvejret, fik en fin oplevelse med hjem, og arrangørerne Sæby Borgerforening og Handelsstandsforeningen i Sæby, kunne med tilfredshed konstatere, at projektet var lykkedes endnu engang.

De mange heldige vindere af gavekort til Handelsstandsforeningens butikker, kan ses herunder.

Vi ønsker alle tillykke, og skal for god ordens skyld huske at minde op “Pandekagens dag”, som bliver fejret på Torvet på tirsdag fra kl 11 med gratis pandekager til alle og pandekage historier og lege for børnene, helt fremtil klokken 14.

Rygterne vil vide, at Rasmus Klump, fra Nordjyske Bank, også dukker op for at smage de dejlige pandekager.

Følgende blev kåret til dagens arrangement:

0 – 5 år
Kattekonge: Bastian Krogh
Kattedronning: Mikkel Finn Nielsen

6 – 8 år
Kattekonge: Maiken Brunø
Kattedronning: Juliane Fauerholdt

over 8 år
Kattekonge: Irena Emborg
Kattedronning: Laura Espensen

Bedst udklædt
Pige: Jennipher Kristiansen
Dreng : Mikkel Damberg

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tønderne faldt trods et kattens vejr ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER