Sæby HK afholdt en vellykket fastelavnsfest for U-6/8

Sæby HK afholdt en vellykket fastelavnsfest for U-6/8

17. februar 2012 - kl. 5:55 - af

45 unge monstre, hekse, prinsesser, zombier og mange andre søde og uhyggelige skabninger var kaldt til gilde i Nordjyllandshallen tirsdag på selveste Valentinsdag. Om der var kærlighed i luften blandt de mange skabninger må være usagt, men ungerne var klar på fest og løjer, og der blev gået til den, da der skulle slås katten af tønden.

Fastelavnsfesten var arrangeret af  Sæby HKs ungdomsudvalg, og der var lavet aftale med hallens cafeteria om mad til de sultne skabninger efter den hårde omgang tøndeslagning. Tønderne var fyldt med slik sponsoreret af SuperBrugsen.

Endnu engang blev en af de mange traditioner i Sæby HK en succes. Vi vil gerne takke de mange piger og drenge som deltog, deres forældre som havde gjort en masse ud af kostumerne sammen med børnene, og de voksne som var med til at kreere en god fest for de mindste håndboldspillere.

Se flere billeder på www.SÆBYHK.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK afholdt en vellykket fastelavnsfest for U-6/8 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER