Oplev ”Aben Osvald og Jakelmesteren” på biblioteket

Oplev ”Aben Osvald og Jakelmesteren” på biblioteket

17. februar 2012 - kl. 12:45 - af

I marts måned kan børn fra både Skagen, Frederikshavn og Sæby opleve ”Aben Osvald og Jakelmesteren” med Asguer Zap Showteater.

”Det var sjovt og dejligt, jeg grinede rigtig meget”, siger et af de børn, som tidligere har oplevet forestillingen om aben Osvald og Jakelmesteren.

Osvald er en lille nysgerrig og til tider meget snakkesalig abe. Det er lige modsat Jakelmesteren, der har rigeligt at gøre med at få samlet sit dukketeater for at komme i gang med dagens forestilling, som netop er historien om Aben Osvald.

Forestillingen er en skæg og morsom historie for de 2 – 6 årige og andre barnlige sjæle, og den bygger frit på børnebogen af samme navn.

Forestillingen bliver spillet på følgende steder og tidspunkter:
Skagens Bibliotek torsdag den 1. marts kl. 10.00
Frederikshavn Bibliotek fredag den 2. marts kl. 15.30
Manegen – Sæby Kulturhus søndag den 4. marts kl. 10.30

Du kan købe eller bestille billetter på alle 3 biblioteker fra henholdsvis 16. og 17. fe-bruar. Pris: kr. 10,- pr. stk. Bemærk venligst, at vi har et begrænset antal pladser, og at det derfor er vigtigt, at aldersgrænsen overholdes.

Hvis du har lyst til at høre mere om forestillingerne, er du velkommen til at kontakte Inge Bodil Wærens på tlf. 98 45 91 15 eller e-mail inwa@frederikshavn.dk eller du kan læse om dem på teaterets hjemmeside: http://www.zapshowteater.dk/forestillinger/aben-osvald-og-jakelmesteren.html.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev ”Aben Osvald og Jakelmesteren” på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER