Det svære møde med en kræftramt

Det svære møde med en kræftramt

17. februar 2012 - kl. 0:40 - af

Foredrag i Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg tirsdag den 6.marts 2012.

Kræftens Bekæmpelse i Sæby indleder det nye år med foredrag af en lokal og kendt person og personlighed. Tidligere landsholdsspiller i håndbold Conny Nepper, Dybvad kommer og fortæller om at møde andre mennesker, når man er ramt af kræft og ser anderledes ud.

Conny Nepper fik konstateret brystkræft for 6 år siden med et tilbagefald i 2011. Hun har derfor været i en skrap behandling med operation, kemobehandling og stråler, men er i dag lykkeligvis godt på vej tilbage til hverdagen som værende rask.

Under behandlingerne mistede hun håret og kroppen forandrede sig ligeledes, men indeni følte hun sig som den samme og ønskede blot at blive mødt sådan. Som ejer af en kiosk med daglig omgang med mange kunder, mødte hun her mange reaktioner, nogle kunder græd, når de hørte om hendes sygdom og andre prøvede at undgå hende, når de så hende. Hendes egen filosofi har altid været, at hun gerne vil tale åbent om sin sygdom, men at andre ikke behøver at være tvangsindlagt til at høre på det – men, hvor er det svært at kæmpe med tabuerne, erkender hun.

Conny Nepper tog selv fat i kampen mod kræftens tabuer og i sommeren 2011 stod hun frem i en artikel i Østvendsyssel Folkeblad og fortalte åbenhjertigt om sin sygdomshistorie og om de reaktioner hun dagligt mødte, i håb om at hjælpe os alle i mødet med en kræftramt.

Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg glæder sig til at invitere alle interesserede til at møde en ung, sprudlende og livsglad kvinde, der har mange erfaringer, som hun gerne vil dele med andre.

Alle er velkommen til foredraget tirsdag den 6. marts klokken 19.30 i Spar Nord. Lokaludvalget byder på kaffebord og sunde snacks.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det svære møde med en kræftramt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER