Elever fra Sæby Skole på besøg i Blå Kors

Elever fra Sæby Skole på besøg i Blå Kors

16. februar 2012 - kl. 17:28 - af

I  emneugen på Sæby Skole om ”Vores by” fik Blå Kors Genbrug, Gl. Ålborgvej 2, besøg af elever fra skoles 4 – 6 klasser og klasselærer Hanne Davidsen. I forbindelse med denne specielle emneugen kunne eleverne vælge at arbejde med forskellige fag indenfor f. eks. bank, frisør og pizzafremstilling, og disse 15 elever havde valgt at arbejde med genbrug.

Ellen Jørgensen og Else Pedersen fortalte om genbrugsbutikkens daglige drift, hjemmesiden (blaakorsgenbrug.dk) samt de nye muligheder for at handle på nettet via den nye netbutik, www.lidtsmartere.dk, som gerne skulle gå i luften til marts.

Endvidere kom man ind på anvendelsen af de indkomne midler i forbindelse med Blå Kors’ arbejde med henblik på at skabe nye muligheder for mennesker, hvis liv er lagt i ruiner af alkohol og andre rusmidler og om hvordan man i form af rådgivning – også for børn af alkoholafhængige -, behandlingscentre, ambulatorier, væresteder og botilbud kan hjælpe disse mennesker.

Bagefter var der mulighed for at stille spørgsmål,  og selvfølgelig  skulle butikken også studeres, inden turen gik tilbage til skolen, hvor eleverne skulle arbejde videre med emnet genbrug.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever fra Sæby Skole på besøg i Blå Kors' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger