Ekstraordinært tilskud til Sæby Turistforening

Ekstraordinært tilskud til Sæby Turistforening

16. februar 2012 - kl. 14:00 - af

Onsdag besluttede Økonomiudvalget at bevilge et ekstraordinært tilskud til Turistforeningen, fortæller TV2Nord.

Sæby Turistforeningen skal flytte fra Krystalgade til “Retfærdigheden” i Algade, og som bekendt er ingen flytning gratis, men foreningen har p.g.a. krisen i feriehusudlejningen og andre ekstraordinære udgifter opbrugt hele egenkapitalen.

Udgifterne til flytning af inventar, installation af IT, telefon m.v., samt nyt møblement vil løbe op i ca. 145.000 kr., som økonomiudvalget i kommunen nu har sagt ja til at finansierer ud af investeringspuljen.

Sæbys turistchef er naturligvis meget glad for den gode melding
–  Med denne bevilling til flytning gør Frederikshavn Kommune det muligt for os at indrette et turistbureau i Algades gamle Råd-og Domhus, som både har de installationer et moderne turistbureau har brug for og som samtidig er indrettet i en hyggelig stil, der svarer til det historiske hus vi nu bliver en del af. Huset bliver et stort aktiv for Sæbys gæster og lokale borgere – og vi glæder os til at kunne tage rigtig godt hånd om sommerens turister i det nye hus, som kommer til at rumme masser af inspiration og  gode historier, samtidig med at vi giver gæsterne mulighed for på interaktiv touch-skærm, og på apps til smartphone at lave direkte vejvisning til de oplevelser og forretninger, der ligger i området.

Vores gæster søger på én gang det autentiske miljø og den gode historie, samtidig med at man gerne benytter sig af de moderne medier. Derfor skal vi kunne møde vores gæster, der hvor de er – i det smukke historiske gademiljø og på smartphone, som supplerer vores adgang til gæsterne på bedste vis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ekstraordinært tilskud til Sæby Turistforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER