Veloverstået åbent hus i Svømmebadet

Veloverstået åbent hus i Svømmebadet

14. februar 2012 - kl. 9:02 - af

I Lørdags havde Sæby Svømmebad 5 års fødselsdag og i den anledningen havde Svømmebadet arrangeret åbenthus, og rundvisning i det tekniske.

Vi havde ikke prøvet lignende før fortæller Birthe Jensen fra Svømmebadets Cafe, og vi var da en smule betænkelige ved arrangementet.

Arrangementet var tilrettelagt således at alle de gæsterne, som havde lyst, kunne prøve at deltage i nogle af de mange forskellige foreningsaktiviteter der dagligt foregår i svømmebadet. Blandt andet blev det muligt at udfordre svømmebadets personale og administrative leder i en omgang Water Volley, der traditionen tro blev efterfulgt at Saungaus udført af en af svømmebadets professionelle gusmestre.

I løbet af dagen bød også Sæby Ro- og Kajak klub på kajak træning, hvor det obligatoriske Grønlænder rul blev trænet op til flere gange, dog med blandet resultat.

Flere af Svømmebadets samarbejdspartnere havde valgt at udstille små stande i svømmebadet, bla Hørby Bageri, der ligger navn til mange af de nye sunde alternativer i svømmebadet, Peiter sport med det nyeste inden for badetøj, Matas med hudpleje produkter specielt fremstillet til brug i Welness og Team Rønnow med bla. hårpleje produkter. Og som et ekstra supplement til behandling i wellnessafdelingen havde svømmebadet besøg af Krop & Sjæl hvor besøgende kunne prøve akkupunktur og forskellige fodplejeprodukter.

Bland de mere aktive stande, finder vi representanter for, Stidsholt Idrætsefterskole, som bla. træner deres svømmelinie i svømmebadet, SSK (Sæby Svømmeklub) som netop har startet op i svømmebadet, DOF som afholder babysvømning og LOOP der gennem et styrket samarbejde nu som landets eneste, tilbyder LOOP og Svømning.
Endeligt var der også instruktører fra svømmebadets egne vandgymnastik hold, som tydeligvis havde skruet lidt ekstra op for energien.

Det at vi var en smule betænkelige ved arrangementet skyldes nok at vi stadig befinder os i udkanten af Nordjylland og det absolut er en udfordring at trække kunder længer væk fra, fortæller Jeppe Jacobsen. Vi oplever dog stadig at vores primære opgave er at tilbyde vores brugere sjove og spændende træningsmuligheder samt sunde alternativer til den livstil som detsværre gennem de sidste mange år har sneget sig ind af bagdøren.

Tæt på 300 besøgende er for os en meget fin dag, ud fra den betragtning at vi mødte rigtig mange nye ansigter. Allerbedst var det at mærke, at folk var glade for det, vi lavede, og tydeligvis nød arrangementet og aktiviterne.

Vi kan kun sige tusind tak til alle, der kom! Og vel mødt en anden gang, slutter Jeppe Jacobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået åbent hus i Svømmebadet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER