Line holder fagprøve hos Matas i Sæby

Line holder fagprøve hos Matas i Sæby

14. februar 2012 - kl. 0:08 - af

Line Gull Søndergaard afslutter den 30. juni 2012 sin læretid hos Matas i Sæby. Som en del af afslutningen på sin materialistuddannelse afholder hun i uge 9 fagprøve, hvor hun har valgt at have fokus på hudplejeserien Beauté Pacifique.

Fra mandag den 27. februar vil hun hele ugen stå klar til at tage dig med på en rundtur i Beauté Pacifiques vidunderlige univers. På rundturen vil der være gode råd og vejledning om de rigtige hudplejeprodukter til netop dig. Endvidere vil der blive afholdt kundeaften torsdag den 1. marts, hvor der fortælles om Beauté Pacifique produkterne og deres historie. Ligeledes vil der være mulighed for at få scannet sin hud.

Derudover kan alle i hele ugen komme ind og deltage i en konkurrence om Beauté Pacifique produkter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Line holder fagprøve hos Matas i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER