Brandfolk fra Sæby på natarbejde i Dybvad

Brandfolk fra Sæby på natarbejde i Dybvad

13. februar 2012 - kl. 5:16 - af

I nat klokken 03.31 alarmerede en lokal mand fra Dybvad Falck i Sæby, en lejlighed på Winkelsgade i Dybvad stod i flammer. To slukningskøretøjer blev sendt af sted fra stationen i Sæby og fra Frederikshavn Brandvæsen blev stigen rekvireret, da der var tale om brand i en lejlighed på 1. sal i et hus midt i byen.
Først troede manden der ringede 112, at der var tale om en fuld mand, der støjede i gaden, men han blev dog noget overrasket, da han ville se, hvad det var for en larm og fik øje på flammerne, der allerede på det tidspunkt slikkede op af ruderne på indvendig side.

Beboeren, som allerede var sluppet ud, var uskadt og der var på intet tidspunkt mennesker i fare, hvorfor røgdykkere fra Falck i Sæby kunne koncentrere sig om den egentlige slukning inde i huset. Huset i Winkelsgade er slemt tilredt af branden, og det er endnu uvidst hvad der forårsagede den. Noget tyder dog på rygning i sengen, men dette er ikke bekræftet her klokken 04.30, hvor der stadig slukkes på adressen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brandfolk fra Sæby på natarbejde i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER