Medvind til SIK80 ved hjemmestævne i atletik

Medvind til SIK80 ved hjemmestævne i atletik

12. februar 2012 - kl. 13:06 - af

SIK 80 tog over halvdelen af de nordjyske Landsdelsmesterskaber.

85 atleter fra de nordjyske atletikklubber konkurrerede om mesterskaberne på livet løs.  Diciplinerne var hækkeløb, højdespring og længdespring samt 300m løb. Mesterskaberne fordelte sig med 21 til Sæby, 14 til Ålborg  og 4 til Dybvad. Der blev præsteret fine resultater selv efter nogle af aldersgrupperne havde været i træningslejr fra fredag til lørdag i Sæby.

Landsdelsmestre fra Sæby:
Kathrine Frahm, Alexander Nørgaard, Carina Schlegel, Mathilde Aagaard, Ida Krogh, Nicoline Stellan Jensen, Sebastian Nørgaard, Magnus Larsen, Tobias Krogh, Kamilla Jæger Christensen, Malthe Strunge, Jonas Bak, Emilie Røntved..

Mesterskabsresultater som skal fremhæves kan ses her: LDM

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medvind til SIK80 ved hjemmestævne i atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER