Sæby Handelsstandsforening øger aktivitetsniveauet

Sæby Handelsstandsforening øger aktivitetsniveauet

11. februar 2012 - kl. 14:10 - af

Hvor alle andre træder et skridt tilbage, har Handelsstanden i Sæby besluttet det anderledes. Årets aktivitetskalender, der blev præsenteret på et medlemsmøde i den forgangene uge viser, at Sæbynitter, turister, forretningsfolk og andre interesserede kan se frem til et 2012 med masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne.
Allerede i næste weekend skydes det hele i gang med årets fastelavnsfest på Torvet, traditionen tro arrangeret i samarbejde med Borgerforeningen. Og igen tirsdag fejres pandekagens dag, med gratis pandekager, historier og masser af lege for børn.

Efterfølgende skydes aktiviteterne for alvor i gang lørdag den 31. marts, hvor hele byen summer af fantastiske tilbud under temaet ”Sæby – Nordjyllands stærkeste Handelsby”.  I den forbindelse vil der på Torvet være masser af boder med stærke smagsprøver som lakrids, ost, øl, mad og meget mere.
Til at underholde har Handelsstandsforeningen allieret sig med ingen ringere end den meget sympatiske og utrolig stærke wrestler Asbjørn Riis, der med stærke argumenter konkurrere med både sig selv og de lokale – bestemt en personlighed der skal opleves live.

Påsken bliver uovertruffen
Ugen efter er det påske, og her får den på alle knapperne om lørdagen, med flere store musiknavne på scenen på Torvet, hvem det er, er endnu en hemmelighed. Dette sker i et samarbejde mellem Handelsstandsforeningerne i Sæby, Frederikshavn og Skagen.
Samtidig vil der være underholdning og leg for børn på Nytorv, så en påske for alle både børn og voksne.
Det er også weekenden hvor byens campingpladser for alvor starter sæsonen, så masser af mennesker vil benytte chancen for at få gjort klar til campingsæsonen, hvis ellers vejrguderne er i samme gode humør som sidste år til påske, hvor byen var sort af glade og købelystne mennesker.

Aktiviteter og underholdning hver weekend
Fra påske er der hver weekend frem til midt i september underholdning og spændende indslag på Torvet, så der er bestemt mange gode grunde til at weekenderne skal opleves i Sæby, hvor både service og udvalg af vare er i højsæde.

3 kommentarer til “Sæby Handelsstandsforening øger aktivitetsniveauet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Sæby Handelsstandsforening øger aktivitetsniveauet”

  • En af de første aktiviteter kunne så være at fjerne “julemandens hus” fra torvet.
    Det er mærkeligt at de andre huse nok kan blive flyttet inden nytår, men det sidste hus, skal gerne stå på torvet så længe som muligt. Og så vidt jeg ved, er julemanden da taget “hjem” igen.

  • Henrik Christensen

    Hvis du læser en af de tidligere artikler på avisen, vil du kunne se at det er helt bevidst at “julemandens hus” står endnu. Det skal bruges af børnene til “Pandekagens dag” tirsdag i vinterferien. Herefter køres det bort til opbevaring som tidligere.

  • Lyder som en dejlig tid vi går i møde nede i byen, hatten af for handelsstandsforeningen, der bliver ikke sparet på noget der, det er så dejligt….. Og ja havde godt nok også undret mig over julemandens hus stadig stod der, men nu fik jeg forklaringen, tak for det….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening øger aktivitetsniveauet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER