Aktivitetshuset Sæby Ældrecenter bager sig til penge

Aktivitetshuset Sæby Ældrecenter bager sig til penge

10. februar 2012 - kl. 0:07 - af

I anledning af landsindsamlingen til børn på flugt fredag 3. februar 2012, besluttede bagegruppen i Aktiviteten at bidrage med et lille tilskud, det foregik ved at der blev bagt fastelavnsboller  og kanelsnegle.

“Både torsdag og fredag blev der bagt i stor stil med hjælp fra de beboere, som havde lyst til at hjælpe til.
Vi fik solgt til både beboere, personale og mandeklubben, og vi endte med at sende 450 kr afsted til indsamlingen. Et beløb som beboerne var stolte af”, fortæller Maria og Kerstin fra Aktivitetshuset.

Rigtig godt gået – håber flere kunne få samme gode idé.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktivitetshuset Sæby Ældrecenter bager sig til penge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER