Uenighed i udvalget om fremtid for Thorshøj Børnehus

Uenighed i udvalget om fremtid for Thorshøj Børnehus

9. februar 2012 - kl. 15:11 - af

Bestyrelsen for Thorshøj Børnehus har henvendt sig til formanden for Børne- og Ungdomsudvalget med ønske om igen at drøfte institutionens økonomiske rammer for 2012. Ifølge bestyrelsen er der stadig uklarheder i forbindelse med fællesudgifter, som institutionen er medfinansierende af.

Repræsentanter for Thorshøj Børnehus blev, efter at Børne- og Ungeudvalget den 5. januar besluttede at genoptage sagen, inviteret til at deltage i Børne- og Ungdomsudvalgets møde den 2. februar kl. 15.30 med henblik på, at fremlægge
bestyrelsens syn på institutionens økonomiske problemstillinger.

Økonomicentret har siden mødet den 5. januar i Børne- og Ungdomsudvalget gennemført yderligere analyse og beregninger vedrørende Thorshøj Børnehus, og disse beregninger vil blive fremlagt på udvalgets møde.

Flertallet fastholdt, at Torshøj Børnehus får tilskud jf. administrationens oplæg, og Børnehuset blev ligeledes orienteret om budgettet for 2012.

Bjarne Kvist og Jørgen Tousgaard var uenige i flertallets beslutning. De mente at flertallets beslutning, V og SF reelt lukker Thorshøj Børnehus, da Torshøj Børnehus ikke kan klare sig for det tildelte tilskud.

En kommentar til “Uenighed i udvalget om fremtid for Thorshøj Børnehus” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Uenighed i udvalget om fremtid for Thorshøj Børnehus”

  • Karl Henrik Hansen

    Helt ærligt hvorfor investere i oplandet når vi kan nøjes med
    de 3 storbyer i Frederikshavn kommune. Hvorfor bruge energi på at få liv i noget og skabe vækst i yderområderne i kommunen. Det er godt nok utroligt at mange i byrådet tænker sådan. Det der er brug for er at skabe vækst og vilje til at styrke de små samfund og vise vi kan. Når alle afskriver de små lokalområder får det også indvirkning på hvem der vil investere i områderne. Kreditforeningerne vil ikke låne penge ud og bankerne siger også nej. Vi får mange huse til at stå tomme og mange gode ting går til spilde samtidig med at man vil bygge flere boliger i Frederikshavn. Man vil trække al liv ud af yderområderne og have det hele i Frederikshavn. Jeg håber godt nok snart at der er nogen der vågner op og ser hvor mange dejlige områder i kommunen som sagtens kunne blive attraktive og ville kunne skabe vækst hvis bare kommunen ville være med til det. Vi har motorveje- Havne og tog som sagtens kunne udnyttes meget bedre i udviklingen af kommunen. Det er som om der kun er en ting der tæller og det er turister. Hjælp dog de små og lad dem vise hvad der kommer igen. Så mange frugter der kunne høstes hvis bare der var vilje og mod.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uenighed i udvalget om fremtid for Thorshøj Børnehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER