Sæby tabte ude til topholdet fra Skovbakken

Sæby tabte ude til topholdet fra Skovbakken

9. februar 2012 - kl. 10:56 - af

Sæby Baskets damer tabte denne weekend ude, i en hårdt spillet kamp mod topholdet Skovbakken fra Århus.

1 Division Damer, Skovbakken – Sæby                  66-38

Der var desværre ikke meget spænding i dette opgør mellem top og bund i divisionen, Skovbakken førte kampen fra start til slut, mod et Sæby hold der slet ikke virkede klar fra starten.

Første periode: Hjemmeholdet bringer sig hurtigt foran med 7-0 i løbet af det første minut, før Sæbys Henriette Sørensen sætter første scoring for gæsterne, Sæby havde denne periode svært ved at dække de to store centerspillere Ungarske Bea Ficher og den tidligere landsholdspiller Lise Nedergaard op, de fik alt for meget plads under Sæbys kurv, første periode vinder Skovbakken overbevisende med 23-11.

Anden periode: Sæby har justeret forsvaret til denne periode, det virker. De store spiller fra Skovbakken har nu sværere ved at komme tæt til kurven, Sæby vinder de første 3 minutter med 5-7, men nu træder en tredje af Skovbakkens profiler i karakter, den tidligere liga spiler Nina Vinter score på næsten alt hun sætter af sted, så hjemmeholdet kan gå til halvleg med en solid føring på 38-20.

Tredje periode: Sæbys langskytte Charlotte Simonsen åbner med en 3 point scoring, men herefter går det desværre helt i stå for Sæby, Skovbakken vinder perioden så sikkert som 16-4, og er ved periodeslut foran 54-24.

Fjerde periode: Først her i sidste periode vågner Sæby spillerne helt op, der bliver skruet op for tempoet, og der blev givet igen på det hårde spil, som modstanderen igennem hele kampen havde benyttet sig af, Sæby vinder perioden med 14-12, men desværre alt for sent begynder holdet at hente ind, og må se sig slået med 66-38.

De vidste, det ville bliver en meget svær kamp, men Sæby Basket har faktisk spillet godt op mod Skovbakken i de to tidligere opgør denne sæson, og med en frisk udebane sejr over Ålborg sidste weekend, var holdet før kampen optimistiske. Holdet er nu kampfri de næste to weekender.

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 11 point, Signe Brandt 9, Line Ypkendanz 7, Charlotte Simonsen 6, Louise Munch 4, Nanna Jensen 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby tabte ude til topholdet fra Skovbakken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER