Stor vækst hos ENERGIHUSET A/S i Sæby

Stor vækst hos ENERGIHUSET A/S i Sæby

6. februar 2012 - kl. 13:01 - af

Det er gået stærkt hos ENERGIHUSET A/S i Sæby siden opstarten i oktober 2011. Virksomheden er vokset fra tre mand til fem mand i januar 2012, og består nu af to arkitekter, to energirådgivere og en civilingeniør. Desuden er ENERGIHUSET A/S netop blevet certificeret til at kunne udføre Mycometer ®-test for skimmelsvampe.

I det nye år er ENERGIHUSET A/S kommet rigtig godt fra start. Vores tegnestue har fået flere opgaver og har udvidet med arkitekt Thomas Flensted, som kommer fra Gjøl. Thomas har mange års erfaringer fra byggebranchen, både som rådgiver – projektleder og tilsynsførende, fortæller Johnny Vittrup.

ENERGIHUSET A/S har ansat installatør Martin Svennesen, grundet virksomheden har fået autorisation som VVS-installationsfirma. Dette betyder ikke, at ENERGIHUSET A/S skal konkurrer med andre VVS-firmaer om udbuddet af VVS-opgaver, men Martin er beskæftiget med indregulering af varmeanlæg og ventilation, hvor mange af vores kunder ynder den mulighed det giver, at ENERGIHUSET A/S er uvildige og kan rådgive ud fra netop kundens behov. Når kundens behov er klarlagt kan vi selvfølgelig være behjælpelig med, at finde det rigtige firma til at løse opgaven.

ENERGIHUSET A/S vil i løbet af foråret udvide med ansættelse af yderligere en ingeniør som supplement til vores civilingeniør Mads Peter Sørensen. Mads har en stor del af tiden beskæftiget sig med skimmel-problematikken, som her i efterårssæsonen er steget markant, bl.a. på grund af den våde sommer, samt den tidlige vinter var meget varm. Ligeledes er der mange skimmelsvampesager som skyldes dårlig eller forkert energirenovering af ældre huse, slutter Johnny Vittrup

En kommentar til “Stor vækst hos ENERGIHUSET A/S i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stor vækst hos ENERGIHUSET A/S i Sæby”

  • Energihuset A/S.
    Skønt at høre, et nystartet firma, har fået en god start her i den kolde tid.
    Håber virkelig de kan fortsætte denne positive udvikling fremover.
    Håber også, andre firmaer i byen kan bringe tilsvarende positive nyheder.
    m.v.h. John Nielsen/ Sæby Håndværkerforening.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor vækst hos ENERGIHUSET A/S i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger