Skuffelse hos IF Skjold Sæby til DM i Futsal

Skuffelse hos IF Skjold Sæby til DM i Futsal

5. februar 2012 - kl. 14:14 - af

Søndagens finalestævne i Futsal faldt ikke ud til Skjolds fordel. Et træt Sæby mandskab måtte i broncekampen, for kort tid siden, se sig slået af Egen UI efter en meget spændende kamp, hvor Skjold førte 1-0 ved pausen.

Egen UI mandskabet var dog knap så slidte, hvilket gjorde udslaget i 2 halveg, da Skjold kort før broncekampen havde spillet mod Sport Italia i en intens og opslidende dyst, der på alle måder udviklede sig til en gyser med resultatet 4-3.

Så med 3 Egen scoringer efter pausen, måtte et meget nedslidt og skuffet Sæby mandskab tage til takke med 4 pladsen ved årets DM i Futsal.

Se kampen og meget mere i Sporten på TV2/Nord i aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuffelse hos IF Skjold Sæby til DM i Futsal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER