“Kravlegudstjeneste” for børn i Volstrup sogn

“Kravlegudstjeneste” for børn i Volstrup sogn

3. februar 2012 - kl. 0:41 - af

Sognemedhjælper Anette Bilde Jacobsen har haft stor succes med babysalmesangen i Volstrup Kirke. Så stor har successen været, at der har været venteliste til holdene. Nu følger Anette Bilde Jacobsen successen op, og sammen med sognepræst Kate Felskov, inviterer hun til tre “Kravlegudstjenester” i foråret/sommeren 2012 på LØRDAGENE 4. februar, 10. marts og 2. juni kl. 10,30 i Volstrup Kirke, Fredborgvej 2. Sæby.

Børnene kommer til at opleve gudstjenester helt på deres præmisser. I stedet for at sidde på de høje kirkebænke kan de kravle rundt på tæpper, og sange og salmer bliver garneret med fagter og rekvisitter, så de bliver nemmere at forstå. Bibelens historier får de også, og der kommer en lidt fræk dukke, Karla, og fortæller historie. Alle forældre og bedsteforældre er velkomne med deres guldklumper, men gudstjenesterne er rettet mod de 1-5 årige. Hvis man ikke har noget barn at tage med, er man velkommen alligevel. Vi kan forhåbentlig alle finde vort indre barn frem, slutter sognepræst Kate Felskov.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger