Så – nu kan det godt blive fastelavn

Så – nu kan det godt blive fastelavn

1. februar 2012 - kl. 4:41 - af

Tønderne er i hvert fald blevet malet og dekoreret efter bedste evne, som børnene i Stensnæsskolens 3. klasse kunne udvise. De brugte hele fantasien, og så kom der alle mulige figurer og farver på de 4 fastelavnstønder, som Voerså IF havde fremskaffet tidligt og leveret på skolen.

Det var lige noget eleverne kunne bruge, for det var en specialopgave, og det var noget anderledes, end som det plejer at være i dagligdagen. Det var simpelthen en stor udfordring, og så var der frit spil.

De sidste par år er tønderne kommet så sent frem, at der ikke kunne nås at blive gjort noget ved dem, men i år skulle det være, og sådan blev det.

Efter alt det arbejde, kreativitet, møje og besvær, er det en frygtelig tanke at tænke på – søndag 19. februar bliver det hele ødelagt igen, for så skal tønderne have en ordentlig omgang tørre tæsk i Voersåhallen, når Voerså IF afholder fastelavn for både børn og voksne. Til sidst bliver den store fejekost fundet frem, og tønderne ender i en brændeovn et eller andet sted.

Tøndeslagningen foregår på den måde, at alle bliver inddelt i aldersgrupper, og så kan der kåres både kattekonger og dronninger.

Her ud over er der også præmier, til de bedst udklædte både børn og voksne.

I en specialbod i hallen sælges der alt fra kaffe, sodavand, fastelavnsboller og meget andet, der hører fastelavn til.

Selv om man ikke har lyst til at deltage i løjerne, anbefaler bestyrelsen for Voerså IF at slå et smut forbi hallen og nyde en kop kaffe, samtidig med at man kan betragte både sheiker, prinsesser, indianere, røvere, Pippi Langstrømper, konger, kejsere, banditter, pirater og en hel masse andre finurlige udklædninger.

Festlighederne starter klokken 14.00 og alle er velkomne.

Tekst og fotos Cille Strøm


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så – nu kan det godt blive fastelavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger