Kom til Kyndelmisse i Sæby kirke

Kom til Kyndelmisse i Sæby kirke

30. januar 2012 - kl. 15:25 - af

40 dage efter jul er vinteren strengest, siges det. Vi skutter os under sne og arktisk kulde. Ind imellem føles mørket overvældende og uendeligt. Sommetider bliver vi bange for, at mørket har vundet i os og i verden, derfor har vi brug for at samles omkring lyset og det levende håb, vi fik i julen. Så vi kan se og mærke, at foråret er på vej. At dagene er allerede tiltaget med mere end en time. At det lysner for os.
Det vil vi markere ved en stemningsfuld aftengudstjeneste i Sæby kirke på torsdag den 2. februar kl. 19.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom til Kyndelmisse i Sæby kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER