Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow

Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow

30. januar 2012 - kl. 11:25 - af

Søndagen havde mange helliget sig håndbold i fjernsynet, men det kunne man ikke mærke hos Kalhøj i Sæby. Her var der traditionen tro konfirmand modeshow denne sidste søndag i januar. Hans Ole Kalhøj havde igen i år valgt at dele dagen op i to afdelinger, så flere på denne måde kunne deltage, og alle ville få større mulighed for både at se de mange smarte modeller, og efterfølgende stille spørgsmål og blive vejledt i forbindelse med køb af dette års konfirmand mode.

Der var fuldt hus klokken 13, første gang de fem flotte modeller, bevægede sig gennem butikken for at vise moden frem. Anden gang var mere stille og rolig, for nogen havde taget chancen og var mødt op til første runde, for at nå EM finalen i håndbold.

Modellerne blev nøje studeret, og de ca. 25 minutter modeshowet varede blev da også flittigt brugt til at diskuterer eventuelle indkøb. Hans Ole Kalhøj var som altid i hopla, men måtte i år stå model til en smule mobning fra de 5 konfirmand modeller, der alle havde fået flot L.O.C. hår hos Team Rønnow. De måtte lige forklare Hans Ole Kalhøj, hvem ham der L.O.C. nu var, og da det var kommet på plads og den værste nervøsitet havde lagt sig, var de 5 unge mennesker i deres es med L.O.C- eller Tintinhår som det også blev kaldt. Alle i super moderne tøj, som det kan ses herunder sammen med billeder at årets hårmode fra Team Rønnow.

Alle de fremmødte fik udover oplevelsen også lidt til ganen, og til konfirmanderne var der ikke mindre end 2 gavekort, samt råd og vejledning fra fotografen hos Click om årets konfirmand fotografering.

Alle var øjensynlig glade for det fine arrangement og hastede hjem til den vigtige EM finale, som Danmark jo så flot vandt.

(klik på billederne for at se dem større)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalhøj slog søndag dørene op til årets konfirmand modeshow ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger