To nye bands bød op til dans i Syvsten Hallen

To nye bands bød op til dans i Syvsten Hallen

29. januar 2012 - kl. 11:36 - af

Traditionerne, og det der følger med, må siges at være brudt. Syvsten Hallen var i aftes rammen om endnu et nonstop halbal, som det er sket masser af gange før, men denne gang var meget anderledes. Bamsefest i Syvsten, er måske ikke det rette udtryk længere for udover Bamses alt for tidligere exit fra denne verden, var også de Lune Jyder i år skiftet ud med et nyt band, så alt i alt en helt ny fest.

Og med forandring følger altid en masse snak og forud indtaget  holdninger til alt det nye. Derfor har det også i år været en større udfordring for medlemmerne i Syvsten IF at få festen solgt. Men med hårdt arbejde lykkedes det at samle mere end 550 festglade mennesker til endnu en rigtig god fest i hallen.

Musikken var som sagt ikke som den plejede, og det vil der jo så altid være forskellige holdninger til, men et er sikkert Six Pack gjorde en fantastisk figur, og havde hver gang de indtog scenen masser af mennesker på dansegulvet. Kendte sange flød udover scenen, og dansemusik fra nu og dengang faldt i publikums smag. Lidt anderledes var det med PS12, som bestemt leverede en flot optræden, men som ikke på helt samme måde nåede målet, måske fordi genren var anderledes og måske knap så dansevenlig set i nogens øjne. Men bestemt en fantastisk optræden hvor Ann-Mette Elten gjorde hvad hun kunne for at sætte sit aftryk på dette års halfest i Syvsten.

Inge N. Rasmussen, formand for Syvsten IF forsikre da også, at der igen næste år er fest sidste lørdag i januar i Syvsten, om musikken og setuppet bliver det samme er endnu for tidligt at løfte sløret for.

(klik på billederne for at se dem større)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To nye bands bød op til dans i Syvsten Hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger