Nordjyllands suverænt bedste U15 hold kommer fra Sæby

Nordjyllands suverænt bedste U15 hold kommer fra Sæby

25. januar 2012 - kl. 1:05 - af

Skjold-Sæbys U15 drenge gjorde rent bord ved weekendens indendørs Nordjyske Mesterskaber i Storvorde. Ubesejret igennem alle kampe med en målscore på 18-6. Så var der endnu et sæt guldmedaljer til de talentfulde drenge fra Sæby.

Asger Mortensen, formand i Skjold siger: Holdet har udviklet en helt speciel indendørs spillestil vi ikke har set lignende. De er virkelig dygtige til dette hurtige spil. Holdet vej til NM er også som ubesejret med en målscore på hele 79-24. Bl.a. kan nævnes to kampe mod ærkerivalerne fra FFI/Bangsbo der blev vundet sammenlagt 14-4.

Nu venter de Jydske Mesterskaber i Rinkøbing d. 4-5 februar. Sidste år vandt holdet sølv ved JM, så Sæby holdet nok påtage sig favoritrollen sammen med Holstebro som vandt guld. Måske endnu et sæt guldmedaljer på vej til Sæby klubben, hvis vi kan knække Holstebro undervejs slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands suverænt bedste U15 hold kommer fra Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger