Manglende scoringer gjorde udslaget i weekendens kamp

Manglende scoringer gjorde udslaget i weekendens kamp

23. januar 2012 - kl. 14:25 - af

Sæbys skytter svigtede i lørdagens kamp mod AUS fra Århus, så det blev aldrig det spændende opgør, som kunne forventes.

1. division damer Sæby – AUS Århus            30 – 53

Første periode: Begge hold er ”tændte” fra start. Sæbys Nanna Jensen sætter hjemmeholdets første scoring og bringer Sæby foran 2-0. Men det viser sig snart, at Sæby har det svært med afslutningerne. Det går bedre for gæsterne, som vinder perioden 8-14.

Anden periode: Der skal gå næsten 5 minutter inden, der bliver scoret. Begge holds forsvar virker godt, og Sæby ”hænger” med ved stillingen 11-16, men i løbet af de næste 4 minutter er det kun AUS, der får scoret.  Sæbys afslutninger er alle for upræcise, og AUS bringer sig foran med 11-27. Først i sidste minut af perioden får hjemmeholdet pyntet lidt på stillingen, så stillingen ved halvleg er 16-27.

Tredje periode: AUS bringer sig yderlige foran fra starten af perioden. Sæby prøver nu at presse gæsterne højre oppe på banen. Det giver nogle muligheder for lette afslutninger for Sæbyspillerne, og specielt Nanna Jensen er godt skydende tæt på kurven. Sæby vinder de sidste 4 minutter af perioden med 10-4, men AUS har dog en sikker føring ved periodens slutning på 28-40.

Fjerde periode: Det bliver en rigtig dårlig periode for Sæby. En scoring bliver det til i hele perioden. Modstandernes kurv er som forhekset, og bolden vil bare ikke i, så det bliver let for AUS at hente en sikker sejr hjem med 30-53.

”Vi havde virkelig høje forventninger til denne kamp. Sidst vi mødtes i Århus vandt Sæby i en meget tæt og spændende kamp med 76-72, men vi kunne slet ikke leve op til det spil, som vi præsterede i Århus. I denne kamp havde vi en alt for lav scoringsprocent. Kun Sæbys centerspiller Nanna Jensen var godt skydende med hendes 13 point. Forsvarsmæssigt var tingene i orden, og vi må håbe, det kun var en engangs forestilling med så dårlig en scoringsprocent”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Scoringer for Sæby:

Nanna Jensen 13 point, Henriette Sørensen 8, Signe Brandt 4, Line Clausen 2, Louise Munch 2. Charlotte Simonsen 1 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Manglende scoringer gjorde udslaget i weekendens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger